Compacte camper voor korte tripjes

De Fixxter, de compacte camper om er op uit te trekken

Wanneer je de compacte Fixxter camper of de iets grotere Fixxter XXL voor de deur hebt staan dan bemerk je dat je hem vaak voor korte tripjes gebruikt. Je hoeft alleen maar wat proviand en wat kleren er in je Fixxter te doen en je gaat op pad.
Even een weekendje weg, wandelen langs de IJssel terwijl je je Fixxter zet op de Stadscamping van Deventer aan de IJssel. ‘s Avonds ga je nog even over met het pontje over om te zwerven in de oude binnenstad van Deventer. Een andere keer ga je genieten van de zonsondergang aan de kust terwijl je aan het surfen bent.

In de Fixxter heb je alles wat je nodig hebt. Een comfortabel bed, kookgelegenheid, een koelkast en veel bagageruimte. En natuurlijk heb je stroom voor verlichting en bijvoorbeeld je laptop, camera en smart phone bij de hand.

Kortom, de Fixxter is een compacte camper voor korte tripjes en nog veel meer.

Fixxter en Fixxter XXL

Compacte campers voor korte tripjes

De Fixxter en de iets langere Fixxter XX zijn fantastisch fijne auto’s om in te rijden. Het motoren aanbod is groot, van 95 PK tot 180 PK, en al de motoren zijn van klasse Euro 6.

Uniek is de mogelijkheid om te kunnen kiezen voor de elektrisch aangedreven varianten! Klik hier voor informatie e-Fixxter en klik hier voor informatie e-Fixxter XXL.

Verschillen en overeenkomsten tussen

Fixxter & XXL

De Fixxter wordt gebouwd op basis van de Toyota Proace, Peugeot Expert, Opel Vivaro en Opel Vivaro middelste lengte.. Het interieur van de Fixxter

De Fixxter XXL wordt gebouwd op de langste versie van de vier genoemde auto’s.

Het kortste type heeft een te kleine laadruimte om in aanmerking te komen voor het Kwarttarief Houderschapsbelasting. 

slim ontworpen Interieur

Fixxter

Het interieur van de Fixxter bestaat uit een slaapbank, een lade met koelkast onder de slaapbank, een kast, een keuken met ingebouwde tafel en wat kleine opbergvakken. De kast bestaat uit 2 delen.

Er is keuze uit diverse materialen en de meubelset kan ook als voordelig bouwpakket geleverd worden.

ruim interieur

Fixxter XXL

Het interieur van de Fixxter XXL bestaat uit een slaapbank, een lade onder de slaapbank, een kast, een koelkast, een keuken met ingebouwde tafel en wat kleine opbergvakken. De kast bestaat uit 2 delen.

Er is keuze uit diverse materialen en de meubelset kan ook als voordelig bouwpakket geleverd worden.

Slaaphefdak en hefdak

Fixxter & XXL

De beide Fixxters kunnen geleverd worden met een luxueus slaaphefdak of een voordelig hefdak.

Naar wens kunnen de daken in kleur gespoten worden.

RDW goedgekeurde slaapbank

Fixxter & XXL

In de Fixxter en Fixxter XXL monteren we een RDW goedgekeurde slaapbank. Deze is leverbaar als tweezitter en als driezitter. 

Onze slaapbank is verschuifbaar zonder kwetsbare rails op de vloer. In ligstand is de slaapbank maar liefst 135 cm breed.

elektriciteit en opties

Fixxter & XXL

Standaard worden de Fixxters uitgevoerd met een uitgebreid elektrisch pakket. 

Daarnaast zijn diverse opties leverbaar zoals een zonnepaneel, campinggas onderbouw en een chemisch toilet.