Corona virus

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM ten einde zoveel mogelijk de verspreiding van het Corona virus te voorkomen.

Let op het volgende wanneer je op ons bedrijf komt om het Corona virus zo min mogelijk te verspreiden:

  • Wij geven je geen hand.
  • Wij verzoeken je bij het bekijken van een interieur van een Fixxter of Fixxter XXL zoveel mogelijk te kijken met je ogen.
  • Wij houden een afstand van minimaal 1,5 meter.
  • Indien je een afspraak hebt met ons en je hebt last van verkoudheid, je hoest en/of je hebt koorts, neem contact met ons op zodat we de afspraak kunnen verzetten.

We stellen het op prijs dat je geen korting vraagt omdat we het rustig zouden hebben. We zien dat veel mensen ondanks deze bijzondere tijd juist nu een Fixxter of Fixxter XXL door ons laten bouwen.

Corona, de mogelijkheden

De 1,5 meter samenleving zal voorlopig een realiteit blijven. Dat heeft veel gevolgen voor onder andere het toerisme. Maar goed beschouwd is de compacte camper zijn tijd vooruit. Met een camper heb je geen last van overvolle vertrekhallen op een vliegveld. De camping die je uitkiest kan heel sober zijn en voor onderweg heb je een porta potti bij je. Wel zal je meer een rustzoeker moeten gaan worden, veel musea zijn dicht en horeca gelegenheden zijn gesloten. Maar ook in je camper kan je heerlijke maaltijden bereiden en de koelkast houdt je witte wijn of bier op de juiste temperatuur!

De campings in Nederland gaan langzaam aan weer open. Wel zijn er beperkingen, deze hangen af van waar de camping zich bevindt. Lees hier de reisbeperkingen in Nederland.

Corona