Elektriciteitspakket en opties camperombouw

elektriciteits pakket en opties camperombouw

We voorzien de Fixxter en de Fixxter XXL bij de camperombouw van een uitgebreid elektriciteitspakket en desgewenst diverse opties. Je wilt namelijk wel dat je camper van alle gemakken voorzien is. 

Indien je van plan bent je Fixxter voor een groot gedeelte zelf te gaan bouwen dan kunnen we het elektriciteitspakket met eventuele opties voor de camperombouw als componenten leveren.

Daarnaast is het ook mogelijk dat wij, in overleg met elkaar, al zoveel mogelijk van het elektriciteitspakket gaan aanleggen. Wij plaatsen dan de huishoud accu en we maken de walstroomaansluiting. Het smart relais zorgt ervoor dat de huishoudaccu geladen wordt tijdens het rijden. We sluiten de zekeringkast aan zodat jij zelf heel gemakkelijk zaken als koelkast, pomp en LED verlichting kan aansluiten.

slim geplaatste huishoud accu

De AGN accu heeft een capaciteit van 80 Ah en is onder de motorkap geplaatst. Zekeringen zorgen voor veiligheid.

handige accumonitor

De accumonitor is in het zicht geplaatst zodat je gemakkelijk de restcapaciteit van de accu kan aflezen. 

walstroom

Verscholen achter een klepje zit aan de buitenkant van de Fixxter de 230 V aansluiting, ook wel walstroom aansluiting genoemd.

veel aansluitingen

De Fixxters worden voorzien van 230 V aansluiting en USB aansluiting.

voldoende verlichting

Wanneer je ‘s avonds een boek wilt lezen dan is goed licht belangrijk. De fixxters voorzien we daarom van 4 dimbare LED’s. 

 

opties

We hebben een lijst van opties, zie ook onze prijslijst. We plaatsen vaak een zonnepaneel en een luifel. Een buitendouche is ideaal wanneer je onafhankelijk kan zijn.