Fixxter te koop

Fixxter en Fixxter XXL te koop

Wij hebben altijd wel een Fixxter te koop staan. Dat betekent dus dat je morgen al met een echte Fxxter er op uit kunt trekken.

We kopen regelmatig een geschikte bestelwagen in van het type Jumpy, Expert, Proace of Vivaro. In een aantal gevallen bouwen we dan een complete Fixxter of Fixxter XXL. Soms gaan we samen met de klant een Fixxter bouwen. Wij plaatsen het slaaphefdak en de RDW goedgekeurde slaapbank. Meestal leggen we dan een deel van de elektriciteit aan. De meubels leveren we als voordelig bouwpakket.

Fixxter XXL verkocht

Deze Citroën Jumpy XL gaan we ombouwen voor een klant.

Het komt er zo uit te zien: Klik hier voor het interieur dat we dan gaan plaatsen.

Camperombouw Peugeot Expert Corona proof

Deze heel mooie witte Peugeot Expert L3 gaan we ombouwen voor een klant.

Tamelijk uniek: We gaan deze Peugeot Expert camper voorzien van een buiten douche. Op die manier is deze camper, in combinatie met de Porta potti, aardig Corona proof.

 

Fixxter te koop

Op basis van Toyota Proace, lengte 2

Bouwjaar juli 2016

KM stand 55.000

Aandrijving: 1.6D, 6 bak, Euro 6

Vraagprijs: € 39.500

Bijzonderheden: Deze Toyota camper is gebouwd op basis van een zilvergrijze Toyota Proace Worker Professional.

Fixxter XXL verkocht

We gaan samen met de klant een Fixxter XXL van deze heel mooie Citroën Jumpy XL bouwen. Wij gaan het slaaphefdak en de slaapbank plaatsen. We leggen het elektrisch gedeelte aan.

De klant gaat de vloer en wanden isoleren en afwerken. Hij zet de meubelset in elkaar en gaat e.e.a. zelf plaatsen in de camper. Het komt er zo uit te zien:  Kijk hier voor het interieur

 

Camperbouw Toyota Proace Long Worker automaat afgerond

Wat is fijner dan een dagelijkse en vrije tijds auto met automaat? Deze Toyota Proace camper heeft een 177 pk motor gekoppeld aan een 6 traps automaat. In ons netwerk van bedrijven stond deze schitterende auto te koop. Inmiddels hebben we hem voor een klant omgetoverd tot een heel mooie Fixxter XXL.

Peugeot Expert 231L te koop

Fixxter XXL verkocht

 

 

 

Fixxter verkocht

 

 

Fixxter verkocht

Fixxter verkocht

 

Fixxter verkocht

Fixxter XXL verkocht