Fixxter te koop

Fixxter en Fixxter XXL te koop

Wij hebben altijd wel een Fixxter te koop staan. Dat betekent dus dat je morgen al met een echte Fxxter er op uit kunt trekken.

We kopen regelmatig een geschikte bestelwagen in van het type Jumpy, Expert, Proace of Vivaro. In een aantal gevallen bouwen we dan een complete Fixxter of Fixxter XXL. Soms gaan we samen met de klant een Fixxter bouwen. Wij plaatsen het slaaphefdak en de RDW goedgekeurde slaapbank. Meestal leggen we dan een deel van de elektriciteit aan. De meubels leveren we als voordelig bouwpakket.

VW T5 2.5 TDI verkocht

Een klant van een Fixxter XXL biedt deze 4 persoons VW T5 2.5 TDI camper aan. Inmiddels verkocht.

Verkocht Peugeot Expert L3 automaat

We hebben een heel mooi Peugeot Expert L3 ingekocht om om te bouwen. De kleur is lichtgrijs, heel mooi!

Deze Peugeot Expert is voorzien van een 2 liter 180 PK motor met een heerlijke automaat! De kilometer stand bedraagt 86.000 en de auto is voorzien van veel opties.

In deze Peugeot Expert L3 past ons Fixxter XXL interieur. Dit interieur plaatsen we ook in de elektrische variant, de e-Fixxter. Bekijk video e-Fixxter en Fixxter XXL.

 

Fixxter verkocht

Deze zilvergrijze Fixxter op basis van Toyota Proace, lengte 2 is verkocht.

Fixxter XXL verkocht

We gaan samen met de klant een Fixxter XXL van deze heel mooie Citroën Jumpy XL bouwen. Wij gaan het slaaphefdak en de slaapbank plaatsen. We leggen het elektrisch gedeelte aan.

De klant gaat de vloer en wanden isoleren en afwerken. Hij zet de meubelset in elkaar en gaat e.e.a. zelf plaatsen in de camper. Het komt er zo uit te zien:  Kijk hier voor het interieur

 

Camperbouw Toyota Proace Long Worker automaat afgerond

Wat is fijner dan een dagelijkse en vrije tijds auto met automaat? Deze Toyota Proace camper heeft een 177 pk motor gekoppeld aan een 6 traps automaat. In ons netwerk van bedrijven stond deze schitterende auto te koop. Inmiddels hebben we hem voor een klant omgetoverd tot een heel mooie Fixxter XXL.

Citroën Jumpy verkocht

We hebben een heel mooie Citroën Jumpy lengte 3 ingekocht. Inmiddels hebben we een opdracht van een klant om deze om te bouwen tot een Fixxter XXL.

 

Fixxter XXL verkocht

 

 

 

Fixxter verkocht

 

 

Fixxter verkocht

Fixxter verkocht

 

Fixxter verkocht

Fixxter XXL verkocht