Interieur e-Fixxter

interieur e-Fixxter

Het interieur van de e-Fixxter bestaat uit een kast, een keuken, een tafel, een RDW goedgekeurde slaapbank en een aantal handige opbergruimtes.

Het interieur van de e-Fixxter is opvallend ruim, er is veel kastruimte, de koelkast is flink van formaat en er is een aparte opbergruimte voor de Porta Potti. Vind je de e-Fixxter te klein? Klik hier voor informatie over de e-Fixxter XXL.

De breedte van het bed is 135 cm. Dat is uniek, standaard in deze camperklasse is een bedbreedte van 112,5 cm. En is 135 cm nog te smal? We kunnen het interieur ook zo inrichten dat we een bed met een breedte van maar liefst 155 cm breedte monteren.

deelbare kast

De camperkast is heel vernuftig ontworpen. De kast bestaat uit een vast gemonteerd onder gedeelte. De e-Fixxter is met dat deel van de kast een heel ruime auto, zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Wanneer je veel bagageruimte nodig hebt dan zet je een apart deel daar boven op.

Zowel In de kast als in de keuken is een smalle matras van 15 cm breedte. Deze matras zorgt ervoor dat  de slaapbank veel breder wordt. In de e-Fixxter kan je heerlijk slapen op een bedbreedte van maar liefst 135 cm.

vernuftige keuken

De keuken heeft een 2-pits kookplaat, op campinggas. Koken op elektriciteit of diesel is een optie. De keuken heeft een kleine uitklapbare tafel. Als optie is een grotere tafel leverbaar. De spoelbak is uitschuifbaar. De koellade zit onder de slaapbank.

onder slaapbank lade of koellade

Onder de slaapbank monteren we een koellade. Een koelbox tussen de voorstoelen is ook mogelijk. Het voordeel is dat je dan een flinke lade hebt onder de slaapbank. Groot genoeg voor borden, pannen, bekers, een afwasteil e.d.

veel leefruimte

De RDW goedgekeurde slaapbank is helemaal naar achteren geschoven. Het camper-interieur heeft een zee aan ruimte.

uitklapbare tafel

De slaapbank is helemaal naar voren geschoven en de tafel is uitgeklapt. Deze tafel kan ook uitschoven worden richting schuifdeur. Een handige spoelbak komt dan tevoorschijn.

extra breed bed voor veel slaap comfort

In de e-Fixxter plaatsen we een extra breed bed. De breedte bedraagt maar liefst 135 cm. Dat slaapt veel comfortabeler dan in een bed van 112,5 cm breed, gebruikelijk in deze klasse.

bekleding in diverse kleuren

De stof van de matrassen is verkrijgbaar in diverse kleuren.

diverse handige vakken

Tussen de voorstoelen is een open bak geplaatst. Een handige plek voor zonnebril, versnaperingen en wegenkaarten. Een gecombineerde zekeringkast en drankkast is geplaatst. 

veel opties

Voor het e-Fixxter interieur zijn diverse opties leverbaar. Denk daarbij aan koken op diesel of een zonnepaneel.