Interieur e-Fixxter

interieur e-Fixxter

Het interieur van de e-Fixxter bestaat uit een kast, een keuken, een tafel, een RDW goedgekeurde slaapbank en een aantal handige opbergruimtes.

Het interieur van de e-Fixxter is opvallend ruim, er is veel kastruimte, de koelkast is flink van formaat en er is een aparte opbergruimte voor de Porta Potti.

De breedte van het bed is 135 cm. Dat is uniek, standaard in deze camperklasse is een bedbreedte van 112,5 cm. En is 135 cm nog te smal? We kunnen het interieur ook zo inrichten dat we een bed met een breedte van maar liefst 155 cm breedte monteren.

deelbare kast

De camperkast is heel vernuftig ontworpen. De kast bestaat uit een vast gemonteerd onder gedeelte. De e-Fixxter is met dat deel van de kast een heel ruime auto, zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Wanneer je veel bagageruimte nodig hebt dan zet je een apart deel daar boven op.

Zowel In de kast als in de keuken is een smalle matras van 15 cm breedte. Deze matras zorgt ervoor dat  de slaapbank veel breder wordt. In de e-Fixxter kan je heerlijk slapen op een bedbreedte van maar liefst 135 cm.

ruime keuken

De keuken heeft een twee pits kookplaat en een ruime spoelbak. Aan de voorkant zit een handige besteklade, je hoeft nooit meer naar bestek te zoeken. Een kleine tafel is ingebouwd en uitschuifbaar. Een grotere tafel is als optie leverbaar. Ingebouwd is een grote koelkast. In het linker vak van de keuken is ruimte voor een Porta Potti.

De koelkast is voor een compacte camper ongekend groot. Tevens zit er een vriesvak in. 

brede slaapbank

In het e-Fixxter interieur monteren we naar keuze een 2 of 3 zits slaapbank, deze slaapbank is RDW gekeurd. Ze hier RDW trektest. De slaapbank is verschuifbaar, je bepaalt zelf hoeveel leefruimte je in je e-Fixxter hebt. Het schuifsysteem werkt zonder kwetsbare rails op de vloer en we hebben er een patent op.

De slaapbank heeft een breedte van 120 cm. Door de verbredingsmatras in de kast en in de keuken slaap je op een breedte van maar liefst 135 cm. De lengte bedraagt 200 cm en is te verlengen naar 210 cm. Geen enkele camper van dit formaat heeft zo’n groot bed!

We kunnen het interieur ook zo maken dat je slaapt op een breedte van 155 cm!

bekleding in diverse kleuren

De stof van de matrassen is verkrijgbaar in diverse kleuren.

diverse handige vakken

Tussen de voorstoelen is een open bak geplaatst. Een handige plek voor zonnebril, versnaperingen en wegenkaarten. Een gecombineerde zekeringkast en drankkast is geplaatst. 

veel opties

Voor het e-fixxter interieur zijn diverse opties leverbaar. Net onder het slaaphefdak kan een vak gemaakt worden om bijvoorbeeld een extra deken in op te bergen. Standaard is dat de bijrijdersstoel draaibaar is, de chauffeursstoel kan, als optie, ook draaibaar gemaakt worden.