Interieur Fixxter XXL

Fixxter XXL

De Fixxter XXL is het grotere broertje van de Fixxter. Het interieur Fixxter XXL bestaat uit een kast, een keuken, een tafel, een RDW goedgekeurde slaapbank en een aantal handige opbergruimtes.

Als materiaal voor de meubels gebruiken we sfeervol hout en geen kunststof met hout motief. We kunnen de meubelset ook onafgewerkt leveren waarbij jijzelf het plaatsen uitvoert.

Het interieur Fixxter XXL is wat ruimer dan het interieur van de ‘gewone’ Fixxter. Dat betekent iets meer kastruimte, een grotere keuken en een grotere koelkast. Lees hier over de verschillen Fixxter – Fixxter XXL.

De standaardbreedte van het bed is 135 cm. Dat is uniek, standaard in deze camperklasse is een bedbreedte van 112,5 cm. En is 135 cm nog te smal? We kunnen het interieur ook zo inrichten dat we een bed met een breedte van maar liefst 155 cm breedte monteren.

We kunnen de Fixxter XXL ook leveren als elektrische camper, de e-Fixxter.

Hier video waar je het interieur van de Fixxter XXL en e-Fixxter kan zien.

deelbare kast

De camperkast is heel vernuftig ontworpen. De kast bestaat uit een vast gemonteerd onder gedeelte. De Fixxter XXL is met dat deel van de kast een heel ruime auto, zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Wanneer je veel bagageruimte nodig hebt dan zet je een apart deel daar boven op.

Zowel In de kast als in de keuken is een smalle matras van 15 cm breedte. Deze matras zorgt ervoor dat  de slaapbank veel breder wordt. In de Fixxter XXL kan je heerlijk slapen op een bedbreedte van 135 cm.

ruime keuken

De keuken heeft een twee pits kookplaat en een ruime spoelbak. Aan de voorkant zit een handige besteklade, je hoeft nooit meer naar bestek te zoeken. Een kleine tafel is ingebouwd en uitschuifbaar. Een grotere tafel is als optie leverbaar. Ingebouwd is een grote koelkast. In het linker vak van de keuken is ruimte voor een Porta Potti.

De koelkast is voor een compacte camper ongekend groot. Tevens zit er een vriesvak in. 

brede slaapbank

In de Fixxter XXL monteren we een 2 of 3 zits slaapbank, deze slaapbank is RDW gekeurd. De slaapbank is verschuifbaar, je bepaalt zelf hoeveel leefruimte je in je Fixxter XXL hebt. Het schuifsysteem werkt zonder kwetsbare rails op de vloer en we hebben er een patent op.

De slaapbank heeft een breedte van 120 cm. Door de verbredingsmatras in de kast en in de keuken slaap je op een breedte van maar liefst 135 cm.. De lengte bedraagt 200 cm en is te verlengen naar 210 cm. Geen enkele camper van dit formaat heeft zo’n groot bed!

We kunnen het interieur ook zo maken dat je slaapt op een breedte van 155 cm!

praktische lade onder bank

Onder de slaapbank zit een ruime lade voor bijvoorbeeld kookgerei.

diverse handige vakken

Tussen de voorstoelen is een open bak geplaatst. Een handige plek voor zonnebril, versnaperingen en wegenkaarten. Een gecombineerde zekeringkast en drankkast is geplaatst. 

veel opties

Voor het interieur zijn diverse opties leverbaar. Net onder het slaaphefdak kan een vak gemaakt worden om bijvoorbeeld een extra deken in op te bergen. Standaard is dat de bijrijdersstoel draaibaar is, de chauffeursstoel kan, als optie, ook draaibaar gemaakt worden.

Als optie kan een gecombineerd kook/verwarmingstoestel geleverd worden. Deze brandt op diesel, ideaal voor de ‘stand alone’ kampeerder.

 

verkoopprijs ombouw Fixxter XXL € 22.450

Een Fixxter XXL is voorzien van:

 • Slaaphefdak,
 • RDW goedgekeurde slaapbank, lengte 200 cm
 • lendensteunen
 • elektrische installatie bestaande uit huishoud accu, hoofdschakelaar, smart relais, accu monitor, zekeringkast, USB aansluiting, walstroom aansluiting, LED verlichting
 • koelkast 
 • meubelset meubels, berkenhout, bestaande uit keuken met tafel, deelbare kast, lade onder slaapbank en vak tussen voorstoelen
 • verbredingsmatras
 • geïsoleerde en afgewerkte wanden en vloer
 • één draaiplateau

mogelijkheden zelfbouw

Misschien vind je het leuk om voor een deel zelf je Fixxter XXL te gaan bouwen. Lees Handleiding camperbouw Fixxter.

Indien je de bovengenoemde pagina bekijkt kan je inschatten wat je zelf kunt en wilt doen en wat je aan ons uit gaat besteden. Bedenk wel, je moet beschikken over een ruimte en over tijd. Je moet het leuk vinden om met onbekende materialen te gaan werken.

Wij kunnen bijvoorbeeld het slaaphefdak en de RDW goedgekeurde slaapbank plaatsen. We zetten voor je de meubelset in elkaar, het oppervlak behandel je zelf. Ook het plaatsen in de camper doe jij. Desgewenst leveren wij de isolatie materialen en afwerk materialen voor wanden en vloer.

Vraag naar de mogelijkheden!

verkoopprijs opties

Naast het standaard camper interieur van de Fixxter zijn er diverse opties leverbaar:

 • bed: € 400
 • Froli slaapsysteem € 350
 • zonnepaneel € 890
 • profiel voor luifel met pees € 125
 • cassette luifel € 890
 • verlengstuk bed, van 200 naar 210 cm € 180