Interieur Fixxter

Fixxter interieur

De Fixxter is een compacte maar heel compleet uitgevoerde camper. Het Fixxter interieur bestaat uit een camperkast, een camperkeuken met tafel, een RDW goedgekeurde slaapbank en een aantal handige opbergruimtes. Onder de slaapbank zit een koellade.

De meubels voor het Fxxter interieur kunnen ook als voordelig bouwpakket geleverd worden.

deelbare kast

De camperkast is heel vernuftig ontworpen. De kast bestaat uit een vast gemonteerd onder gedeelte. De Fixxter  is met dat deel van de kast een heel ruime auto, zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Wanneer je veel bagageruimte nodig hebt dan zet je een apart deel daar boven op.

zowel In de kast als in de keuken is een smalle matras van 15 cm breedte. Deze matras zorgt ervoor dat  de slaapbank veel breder wordt. In de Fixxter kan je dan ook heerlijk slapen.

handige keuken

De keuken heeft een twee pits kookplaat en een compacte spoelbak. Aan de voorkant zit een handige besteklade, je hoeft nooit meer naar bestek te zoeken. De tafel is ingebouwd en net zoals de spoelbak uitschuifbaar. 

De koelkast heeft een plekje onder de slaapbank gevonden. 

extra brede slaapbank

In de Fixxter monteren we een 2 of 3 zits slaapbank, deze slaapbank is RDW gekeurd. De slaapbank is verschuifbaar, je bepaalt zelf hoeveel leefruimte je in je Fixxter hebt. Het schuifsysteem werkt zonder kwetsbare rails op de vloer..

De slaapbank heeft een breedte van 120 cm. Door de verbredingsmatras in de kast en in de keuken slaap je op een breedte van maar liefst 135 cm.. De lengte van het bed bedraagt 190 cm en is te verlengen naar 200 cm.

van buiten  bereikbare koellade

Onder de RDW goedgekeurde slaapbank is een koellade geplaatst. Deze koellade is heel gemakkelijk van buiten de camper te bereiken.

diverse vakken

Tussen de voorstoelen is een open bak geplaatst. Een handige plek voor zonnebril, versnaperingen en wegenkaarten. Een gecombineerde zekeringkast en drankkast is geplaatst tussen keuken en chauffeursstoel.

vele opties

Voor het interieur zijn diverse opties leverbaar. Net onder het slaaphefdak kan een vak gemaakt worden om bijvoorbeeld een extra deken in op te bergen. Standaard is dat de bijrijdersstoel draaibaar is, de chauffeursstoel kan, als optie, ook draaibaar gemaakt worden.

Als optie kan een gecombineerd kook/verwarmingstoestel geleverd worden. Deze brandt op diesel, ideaal voor de ‘stand alone’ kampeerder.