Interieur Fixxter

Fixxter interieur

De Fixxter is een compacte maar heel compleet uitgevoerde camper. Het Fixxter interieur bestaat uit een camperkast, een camperkeuken met tafel, een RDW goedgekeurde slaapbank en een aantal handige opbergruimtes. Onder de slaapbank zit een koellade.

Natuurlijk kan je ook een deel van de camperbouw zelf doen!

Vind je de Fixxter te klein, kijk dan eens naar de iets grotere Fixxter XXL.

Wil je snel de verschillen zien tussen deze 2 campers? Klik hier voor de verschillen Fixxter en Fixxter XXL.

deelbare kast

De camperkast is heel vernuftig ontworpen. De kast bestaat uit een vast gemonteerd onder gedeelte. De Fixxter  is met dat deel van de kast een heel ruime auto, zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Wanneer je veel bagageruimte nodig hebt dan zet je een apart deel daar boven op.

zowel In de kast als in de keuken is een smalle matras van 15 cm breedte. Deze matras zorgt ervoor dat  de slaapbank veel breder wordt. In de Fixxter kan je dan ook heerlijk slapen.

handige keuken

De keuken heeft een twee pits kookplaat en een compacte spoelbak. Aan de voorkant zit een handige besteklade, je hoeft nooit meer naar bestek te zoeken. De tafel is ingebouwd en net zoals de spoelbak uitschuifbaar. 

De koelkast heeft een plekje onder de slaapbank gevonden. 

extra brede slaapbank

In de Fixxter monteren we een 2 of 3 zits slaapbank, deze slaapbank is RDW gekeurd. De slaapbank is verschuifbaar, je bepaalt zelf hoeveel leefruimte je in je Fixxter hebt. Het schuifsysteem werkt zonder kwetsbare rails op de vloer..

De slaapbank heeft een breedte van 120 cm. Door de verbredingsmatras in de kast en in de keuken slaap je op een breedte van maar liefst 135 cm.. De lengte van het bed bedraagt 190 cm en is te verlengen naar 200 cm.

van buiten  bereikbare koellade

Onder de RDW goedgekeurde slaapbank is een koellade geplaatst. Deze koellade is heel gemakkelijk van buiten de camper te bereiken.

diverse vakken

Tussen de voorstoelen is een open bak geplaatst. Een handige plek voor zonnebril, versnaperingen en wegenkaarten. Een gecombineerde zekeringkast en drankkast is geplaatst tussen keuken en chauffeursstoel.

vele opties

Voor het interieur zijn diverse opties leverbaar. Net onder het slaaphefdak kan een vak gemaakt worden om bijvoorbeeld een extra deken in op te bergen. Standaard is dat de bijrijdersstoel draaibaar is, de chauffeursstoel kan, als optie, ook draaibaar gemaakt worden.

Als optie kan een gecombineerd kook/verwarmingstoestel geleverd worden. Deze brandt op diesel, ideaal voor de ‘stand alone’ kampeerder.

 

verkoopprijs complete ombouw € 22.000

Een Fixxter is voorzien van:

 • Slaaphefdak,
 • RDW goedgekeurde slaapbank, lengte 190 cm
 • lendensteunen
 • elektrische installatie bestaande uit huishoud accu, hoofdschakelaar, smart relais, accu monitor, zekeringkast, USB aansluiting, walstroom aansluiting, LED verlichting
 • koelkast in onder de slaapbank
 • meubelset meubels, berkenhout, bestaande uit keuken met tafel, deelbare kast en vak tussen voorstoelen
 • verbredingsmatras
 • geïsoleerde en afgewerkte wanden en vloer
 • één draaiplateau

mogelijkheden zelfbouw

Misschien vind je het leuk om voor een deel zelf je Fixxter te gaan bouwen. Lees Handleiding camperbouw Fixxter.

Indien je de bovengenoemde pagina bekijkt kan je inschatten wat je zelf kunt en wilt doen en wat je aan ons uit gaat besteden. Bedenk wel, je moet beschikken over een ruimte en over tijd. Je moet het leuk vinden om met onbekende materialen te gaan werken.

Wij kunnen bijvoorbeeld het slaaphefdak en de RDW goedgekeurde slaapbank plaatsen. De meubelset leveren we compleet aan, in elkaar gezet en wel. De afwerking zal je dan zelf moeten doen. Tevens kunnen we materiaal leveren om wanden en vloer te isoleren en af te werken.

Vraag naar de mogelijkheden!

verkoopprijs opties

Naast het standaard camper interieur van de Fixxter zijn er diverse opties leverbaar:

 • bed: € 400
 • Froli slaapsysteem € 350
 • zonnepaneel € 890
 • profiel voor luifel met pees € 125
 • cassette luifel € 890
 • verlengstuk bed, van 190 naar 200 cm € 180