Peugeot Expert camper als kantoor

Je kan je Peugeot Expert als camper gebruiken en je kan ook je Peugeot Expert camper als kantoor inrichten. Één van onze klanten aan het woord over de Peugeot Expert camper als kantoor en als vakantie mobiel:

Fixxter: woon-werkverkeer, mobile office en we gaan er ook nog mee op vakantie

In december 2018 kochten wij, na een uitgebreide zoektocht, een Peugeot Expert bedrijfsbus. In onze ogen de mooiste: wit, Pack editie, 6 versnellingen, diesel motor. Dit was de start van het realiseren van onze lang gekoesterde droom: een eigen camper die we kunnen gebruiken als woon-werk vervoer, mobile office, rijdend motel voor afspraken ver weg en oh ja, we gaan er ook nog mee op vakantie.

Stap voor stap hebben we de bus om laten bouwen, De tweezitsbank werd omgewisseld voor twee losse stoelen, zijramen (met schuifraam links) met glas look panelen werden geplaatst en Camperfixx plaatste het slaap- hefdak en nam het interieur voor zijn rekening, zoals draaiende voorstoelen, een keukentje, kastjes en een 3-zits slaapbak. Het mooie aan het hele project is dat wij zelf ook in staat waren om veel details en handigheidjes in de camper te bouwen, vanuit een mooie en stevige basis verzorgd door Camperfixx. Van extra opbergruimte, tot een zitje voor de hond en van styling dingen tot een buitendouche.

Wij hebben gekozen voor een driezits slaapbank, zodat onze kinderen gewoon mee kunnen als we rijden. De keuze voor een slaap- hefdak maakt dat er vier personen in de camper zouden kunnen slapen. Op internet hebben we zelfs al een optie voor een 5e slaapplek gezien. De meeste uitstapjes doen wij echter met z’n tweeën. We slapen vrijwel altijd boven, waarbij de hond onderin slaapt.

De camper wordt gebruikt voor woon-werk verkeer en rijdt prima, past in vrijwel alle parkeerplekken en -garages en is voorzien van alle electronica die wij wensen (parkeersensoren voor en achter, ingebouwde navigatie/mediasysteem). Tijdens mijn werk als arbeid- en organisatie adviseur, is de camper regelmatig mijn kantoor. Ik kan er ongestoord online vergaderen, mensen ontvangen of werken. Hoe luxe is het dan dat ik mijn eigen heerlijke koffie kan zetten, mijn lunch kan bereiden of in kan overnachten als mijn opdrachten ver van onze woonplaats is.

En natuurlijk gaan wij ook op pad met onze camper. Vele mooie plekjes van Nederland, waar we anders nooit zouden komen, hebben we al bezocht. Deze zomer staat, als de grenzen open gaan en blijven, een reis richting Noord Italië op de agenda: in vier weken de mooiste plekjes zoeken en overnachten op plekken waar wij willen.

Het leuke is dat onze camper ons steeds weer op nieuwe ideeën brengt: plekjes in Nederland ontdekken, handige dingen in de camper bouwen, het uiterlijk verder pimpen. Super mooi! Ons verlanglijstje is nog lang niet leeg. Onze camperbus van Fixxter zorgt voor een enorm feel good vibe zowel tijdens vakanties als tijdens woon-werk ritjes, tijdens werken in mijn mobie office of tijdens overnachtingen i.v.m. werkzaamheden ver weg.

camperbouw peugeot Expert