Peugeot Expert camper-aparte-indeling

Soms bouwen we een heel bijzondere Peugeot Expert camper. Laten we de eigenaresse, Liesbeth Snijder, over deze Peugeot Expert camper aan het woord:

De oplossing: 3 in 1 

Met mijn bedrijfje www.jes-j.nl , voorop de fiets waarheen u maar wilt, bied ik mensen die niet meer, om wat voor reden dan ook, zelf kunnen fietsen de gelegenheid om voorop mijn (rol)stoelfiets de natuur in te gaan. Vorig jaar zocht ik naar mogelijkheden om dit verder uit te breiden en naar wens van mijn klanten op verschillende plaatsen in Nederland te gaan fietsen. Zo’n fiets, vergelijkbaar met een éénpersoons riksja, is zwaar en groot. Voor het transport van de fiets kom je dan al gauw bij een bestelauto of -busje uit.

Op de Camperbeurs in Hardenberg liep ik de creatieve Anno Huidekoper Camperfixx.nl tegen het lijf.     Hij deed mij het idee aan de hand om een bestelbusje aan te schaffen waar de fiets in past en het busje zo om te bouwen dat het als camper gebruikt kan worden. Zijn kennis van mogelijkheden, eisen voor het RDW en belastingdienst en mijn wensen hebben we over elkaar gelegd en nog geen twee maanden later kon ik mijn Fixxter ophalen. De inrichting is zo dat er genoeg ruimte is voor mijn grote (rol) stoelfiets.

IDEAAL! Met mijn Peugeot Expert camper Fixxter heb ik nu de 3 in 1 mogelijkheid waar ik naar zocht, nl: een prettige, makkelijk rijdende auto voor dagelijks gebruik, een transportmiddel met voldoende ruimte voor mijn fiets en een campertje.

De standaard campervoorzieningen zitten er in en zelf heb ik makkelijke aanpassingen bedacht waardoor ik het busje in een handomdraai van functie kan wisselen.

Echte campervakanties moeten we waarschijnlijk nog even uitstellen tot het Corona virus de lucht uit is, maar tot die tijd zijn dagjes weg, al dan niet met fiets, een prima alternatief. Stoeltjes mee, hapje, drankje mee et voilà: de mini-vakantie!

peugeot camper