Peugeot Expert camperbouw met extra breed bed

Wij leveren de Fixxter met een breed bed maar er zijn klanten die een Peugeot Expert camperbouw met extra breed bed willen hebben. We hebben er een combi project van gemaakt en van te voren hebben we afspraken gemaakt over de taak verdeling. De Peugeot Expert camperbouw met extra breed bed zit heel vernuftig in elkaar en brengt ons op nieuwe ideeën.

Hier is de maker aan het woord:

“Bij de aankoop van een camper vonden wij het erg belangrijk een breed bed te hebben. In overleg met Camperfixx konden wij onze camper kopen met hefdak en de RDW gekeurde achterbank, reeds met vilt bekleed en vloer bedekking. Wij kozen ervoor om zelf de meubels te ontwerpen en te maken. De kastjes aan de linkerkant boven wilden wij niet hebben omdat we anders ons hoofd te veel zouden stoten. Dus de kastjes zijn tot het niveau van het bed gemaakt met luikjes. Daarop hebben we door Camperfixx kussen op maat laten maken. Daardoor ontstaat er een bed met een breedte van 155cm!

Om toch extra opbergruimte te maken hebben we met dubbelzijdig klittenband met daar tussen een net genaaid en aan beide kanten gemonteerd.

De schoonwater tank is naast de koelkastruimte geplaatst en vuil water gaat via een slang onder de auto naar buiten. (een wasteiltje kan het daar dan opvangen) Een Porta potti konden wij niet kwijt maar een emmer met brildeksel past precies in de ruimte links van de koelkast.

Onder de bank hebben wij de Camperfixx lade gemonteerd voor die dingen die we niet veel gebruiken. We hebben 2 plastic container aangeschaft die precies onder het uitgeschoven bed passen. Deze container met levensmiddelen, borden etc. zetten wij dan op elkaar als de bank weer opgezet wordt en dient dan als tafel. (de uitschuiftafel a la Camperfixx oplossing hebben we ook)”

peugeot camperombouw extra breed bed

Peugeot Expert camperombouw

Peugeot Expert camperombouw

Peugeot expert camperombouw

Camperombouw peugeot Expert

lade onder slaapbank peugeot expert camperombouw