Prijsinformatie Fixxter & Fixxter XXL

De vele mogelijkheden

Wij kunnen een complete 4 of 5 persoons Fixxter of Fixxter XXL voor je bouwen met als basis jouw auto. Tevens zijn er veel opties leverbaar. Meestal hebben we een auto staan die we ingekocht hebben en die nog omgebouwd moet worden.

Het is ook mogelijk dat we samen een Fixxter of Fixxter XXL bouwen. We gaan in gesprek met elkaar over de taakverdeling. Inden je de campermeubels als bouwpakket bestelt krijg je een montagehandleiding. We maken afspraken over wie de wanden en vloer gaat isoleren en afwerken. Desgewenst leveren wij het materiaal. En wil je weten hoe het ombouwproces verloopt? klik hier voor Handleiding Camperbouw Citroën Jumpy. Aan de hand van dat verhaal kan je bepalen welk gedeelte jij van de camperombouw eventueel aan ons wilt overlaten.

Complete ombouw

Fixxter € 22.000

Fixxter XXL € 22.450

Wij voorzien de Expert, Jumpy, Proace of Vivaro van slaaphefdak, RDW goedgekeurde slaapbank en elektrische installatie inclusief koelkast. De meubels, berkenhout, zetten we in elkaar en plaatsen die. We verzorgen de oppervlakte behandeling. We isoleren en werken af wanden en vloer. De slaapbank is voorzien van 2 lendensteunen, gordels en hoofdsteunen. De kast en de keuken zijn voorzien van een verbredingsmatras. We verzorgen de weging en de RDW keuring. We monteren één draaiplateau.

Opties 

Hieronder staan de prijzen van diverse opties. Aan de hand hiervan kan je dus zelf uitrekenen wat jouw Fixxter je gaat kosten.

Opties slaaphefdak 

spuiten in kleur                          €   790

bed, inclusief montage             €  400

Froli slaapsysteem                     €  350

open vak onder slaaphefdak   €  250

Opties goedgekeurde slaapbank 

meerprijs voor drie zits bank   €   250

verlengstuk, 10 cm                    €    180

Diversen

zonnepaneel incl. plaatsen           €   890

luifel incl. plaatsen                         €   890

verwarmen en koken op diesel    € 2.950

Webasto kachel                              € 2.700

Korting

De ombouwprijs wordt lager indien je zelf meubels in elkaar gaat zetten, het oppervlak gaat behandelen en zelf gaat plaatsen. Daarnaast kan je ook wanden en vloer isoleren en afwerken. Bedenk wel, je hebt ruimte en tijd nodig om deze klussen uit te voeren. Vraag naar de kortingsmogelijkheden!